Snabbpicklad fänkål med rädisor

Snabbpicklad fänkål med rädisor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Sötsyrligt tillbehör med lätt lakritssmak som smakar gott till fisk. Behöver njutas nygjord, annars blir rädisorna mjuka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 fänkål
  • 1 knippe rädisor

Lag.

  • 1 dl ättiksprit 12%
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vatten
  • 1 tsk hela fänkålsfrön
  • 2 lagerblad

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Dela fänkålen i bitar. Skölj och ta bort blasten från rädisorna och skiva dem. Koka upp ingredienserna till lagen och koka ca 3 min. Lägg i fänkålen och dra av från plattan. Lägg i rädisorna när lagen har svalnat. Låt stå ca 30 tim före servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 40 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 0 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag