Smörrebröd med färskostkvarg

Smörrebröd med färskostkvarg

Betyg

(0 st)

Smörrebröd är ett trevligt sätt att inleda middagen eller att ha som mingelmat. Färskost med kvarg ger god syrlighet till kryddiga toppings!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Ädelfärskost:

Kallrökt lax:

Gör så här:

Gör så här:

Ädelfärskost:

Stek valnötterna i smör i en stekpanna med socker och flingsalt. Häll upp på smörpapper och låt svalna. Mosa ihop färskost och ädelost och bred bröden med ädeloströran. Bred på ostblandningen och lägg på sallad. Skär päronet i skivor och toppa med päron och valnötter.

Kallrökt lax:

Bred färskost på brödskivorna, riv över pepparrot. Lägg på sallad. Skala och skiva rödlöken. Skär citronen i klyftor och plocka dillen. Fördela lax och lök på brödskivorna. Toppa med dill och svartpeppar. Servera med citronklyftor.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem