Smoothie med ingefära och hjortron
10 min
Brunch
•

Här möter svenska hjortron smaker från öst med inlagd ingefära och kardemumma. En smoothie med lite vuxna smaker, perfekt på brunchen! Alla finalister i tävlingen Årets kock 2017 fick i uppdrag att skapa en mjölkdrink. Det här är Sebastian Thuresons bidrag.

Ingredienser
Arla Köket Kesella® Kvarg
|
150 g |
---|---|
Arla Ko® Standardmjölk
|
3 dl |
Kardemummakärnor
|
3 |
Gari, inlagd ingefära
|
1½ msk |
Hjortronsylt
|
5 msk |
Pressad citron
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per glas
Energi:
265 kcal
Näringsvärden per glas | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Fett: | 10 g |
Kolhydrater: | 28 g |

