Skinksnittar med svamp

Skinksnittar med svamp

15 min Förrätt
Den krämiga champinjonröran får drag från fransk senap och toppas med parmaskinka.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skiva svampen tunt. Blanda crème fraiche, senap, vitlök, persilja och salt. Vänd ner svampen.
  • Bred smör på bröden. Lägg på sallad och svampröra. Dela bröden på diagonalen.
  • Garnera med en halv skinkskiva och gurka.
Klart!
Tips:

Gör svampröran någon timme i förväg. Snittarna görs helt färdiga strax före servering.

Ingredienser

Parmaskinka
4 skivor
Färska champinjoner
100 g
1 dl
Dijonsenap
½ tsk
Vitlöksklyfta
½
Finhackad färsk persilja
2 msk
Salt
1 krm
Vitt eller mörkt bröd
4 skivor
Sallad
Gurkor