Rödkålssallad med äpple
30 min
Huvudrätt
Middag
Tillbehör
•
Krämig rödkålssallad med syrlighet och sötma från äpple. Salladen toppas med nötter för krispighet och smak. God på julbordet eller som tillbehör till lunch eller middag.
Ingredienser
|
Rödkål
|
500 g |
|---|---|
|
Röda äpplen
|
2 |
|
Äppelcidervinäger
|
1 msk |
| 2 dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Peppar
|
1 krm |
|
Hasselnötter
|
½ dl |
|
Hackad bladpersilja
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
186 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,3 g |
| Protein: | 9 % | 4,1 g |
| Fett: | 55,6 % | 11,7 g |
| Kolhydrater: | 35,4 % | 16,2 g |