Rice cheesecake
2 tim
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Frukost
•
Dessa delikata riskakor toppade med generöst med färskost, sylt och nötter, svänger du snabbt ihop. Suveränt mellis när du vill lyxa till det lite. Välj om du vill frys in dem en sttund, eller om du njuter av din rice cheesecake som den är!
Ingredienser
|
Ris kakor, naturella
|
6 |
|---|---|
| 300 g | |
|
Blåbärssylt
|
1 dl |
|
Hallon
|
100 g |
|
Hackade pistagenötter
|
ev 2 msk |
|
Färsk mynta
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
251 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 6,2 % | 3,8 g |
| Fett: | 61 % | 17,3 g |
| Kolhydrater: | 32,8 % | 20,2 g |
Video
Återskapar 10 TikTok-trender på 30 minuter
Sanna Jörnvik har bjudit in Josefine Caarle till köket för att ge sig på en väldigt svår utmaning.