Rice cheesecake

2 tim
Arbetstid: 15 min
Brunch Frukost
Rice cheesecake

Dessa delikata riskakor toppade med generöst med färskost, sylt och nötter, svänger du snabbt ihop. Suveränt mellis när du vill lyxa till det lite. Välj om du vill frys in dem en sttund, eller om du njuter av din rice cheesecake som den är!

Ingredienser

Ris kakor, naturella
6
300 g
Blåbärssylt
1 dl
Hallon
100 g
Hackade pistagenötter
ev 2 msk
Färsk mynta

Gör så här

  • Bred färskosten på riskakorna. Klicka på sylt och bred ut den. Lägg riskakorna på en bricka.
  • Sätt in dina rice cheesecakes i frysen 1- 2 tim.
  • Toppa med hackade pistagenötter, hallon och myntablad
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per st

Energi:

251 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 1,6 g
Protein: 6,2 % 3,8 g
Fett: 61 % 17,3 g
Kolhydrater: 32,8 % 20,2 g
Video Återskapar 10 TikTok-trender på 30 minuter

Sanna Jörnvik har bjudit in Josefine Caarle till köket för att ge sig på en väldigt svår utmaning.

https://www.arla.se/recept/rice-cheesecake/