Räksallad med ägg

15 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag Varmrätt
Räksallad med ägg

Enkel räksallad med rucola och KESO® Cottage cheese med smak av grillad paprika. Servera gärna räksalladen med en bit baguette eller annat gott bröd.

Ingredienser

Ägg
4
Skalade räkor
300 g
Stora tomater
4
250 g
Rucola
100 g
Grovmalen svartpeppar
½ krm
Olivolja
2 msk

Gör så här

  • Koka äggen. Skala och skär dem i klyftor. Skär tomaterna i stora bitar.
  • Lägg upp alla ingredienser på ett stort fat, ringla över olja och servera med baguette.
Klart!

Näringsvärden, per portion inklusive bröd

Energi:

395 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 37 g
Kolhydrater: 37 g
Fett: 10 g
https://www.arla.se/recept/raksallad-med-agg/