Potatisgnocchi med gräddgrillad mangold
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
När mangold penslas med grädde och grillas över öppen eld förvandlas den till en smakexplosion med massa djup i smaken som kan liknas med finaste köttbit. När grillen ändå är tänd kan man passa på att grilla morgondagens kyckling till en sallad, lite bröd till middagen eller frukt till glassdesserten.

Ingredienser
Vitlöksklyftor
|
4 |
---|---|
50 g | |
Potatisgnocchi
|
500 g |
Mangold
|
200 g |
1 dl | |
Parmesanost
|
50 g |
Rostade hasselnötter
|
1 dl |
Salt och svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
613 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 12 g |
Kolhydrater: | 64 g |
Fett: | 34 g |

