Picklade primörer

Picklade primörer

60+ min
Krispiga primörer i klassisk ättikslag. Passar till det mesta på grillen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/picklade-primorer/

Gör så här

  • Skala ev morötterna. Skär primörerna i tunna skivor.
  • Koka upp ingredienserna till lagen och låt dra 30 min.
  • Koka upp igen och sila vätskan över primörerna. Låt svalna.
Klart!
Energi:

60 kcal

Protein: 1 g
Kolhydrater: 12 g
Fett: 0 g

Ingredienser

Späda morot
150 g
Blomkål
150 g
Spetskål
100 g
Rädisor
100 g
Lag:
Ättiksprit 12%
1 dl
Strösocker
1 dl
Vatten
5 dl
Hel anis
1 msk
Hel kummin
1 msk
Hela fänkålsfrön
1 msk