Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pepparkakscrostini med glöggädel
Pepparkakscrostini med glöggädel
15 min
Buffé
•
Kommentarer
Ny variant på klassikern ädelost och pepparkaka.
Andra liknande recept
Budget
Klassisk gubbröra
(69)
15 min
Brända mandlar
(894)
15 min
Crostini med päron och honungsrostade valnötter
(229)
1 tim 45 min
Saffransbiscotti
(581)
30 min
Krustader med syrlig laxröra och getostkräm med parmaskinka och hjortron
(10)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Stek bröden i smör i en stekpanna. Krydda med pepparkakskrydda och socker.
Skär varje brödskiva i 4 långa bitar. Skär osten i 20 bitar och lägg på bröden.
Klart!
Ingredienser
Ljust bröd
5 skivor
Svenskt Smör från Arla®
50 g
Pepparkakskrydda
2 tsk
Rårörsocker
1 tsk
Kvibille® Ädel Glögg
140 g
Andra liknande recept
Budget
Klassisk gubbröra
(69)
15 min
Brända mandlar
(894)
15 min
Crostini med päron och honungsrostade valnötter
(229)
1 tim 45 min
Saffransbiscotti
(581)
30 min
Krustader med syrlig laxröra och getostkräm med parmaskinka och hjortron
(10)
30 min
Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot
(3)
15 min
Gubbröra på rågbröd
(46)
10 min
Ostsnacks
(16)
Gubbröra med matjessill
(123)
1 tim
Janssons frestelse fritters
(7)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum