Ostchips

10 min Buffé Förrätt Tillbehör
Ostchips

Festliga och smala chips med näringsrika solroskärnor som passar utmärkt att dippa i nåt gott!

Ingredienser

Tortillabröd
2
2½ dl
Solroskärnor
2 msk

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250° eller 225° varmluft.
  • Skär tortillabröden i trekanter. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över ost och solroskärnor.
  • Gratinera i övre delen av ugnen 4-5 min tills osten har smält och fått lite färg.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per st

Energi:

38 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0,2 g
Protein: 28 % 2,6 g
Fett: 39,7 % 1,7 g
Kolhydrater: 32,3 % 3 g
https://www.arla.se/recept/ostchips/