Öppen lasagne
40 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
I denna vegetariska lasagne samsas het KESO® Cottage cheese, pesto och tomatsås mellan färska lasagneplattor och toppas med smulad vitost, färsk basilika och krispiga pumpafrön. En snabb och modern variant av den klassiska italienska favoriten!

Ingredienser
Zucchini
|
1 |
---|---|
Tomatsås arabiata
|
400 g |
Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
|
300 g |
Pesto
|
1 dl |
250 g | |
1 dl | |
100 g | |
Pumpakärnor
|
1 dl |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Flingsalt
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
564 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,7 g |
Protein: | 17,9 % | 24,9 g |
Fett: | 61,8 % | 39,4 g |
Kolhydrater: | 20,2 % | 28,1 g |

