Öppen lasagne
40 min
Huvudrätt
Matlåda
•
I denna vegetariska lasagne samsas het KESO® Cottage cheese, pesto och tomatsås mellan färska lasagneplattor och toppas med smulad vitost, färsk basilika och krispiga pumpafrön. En snabb och modern variant av den klassiska italienska favoriten!
Ingredienser
|
Zucchini
|
1 |
|---|---|
|
Tomatsås arabiata
|
400 g |
|
Färska lasagneplattor
|
300 g |
|
Pesto
|
1 dl |
| 250 g | |
| 1 dl | |
| 100 g | |
|
Pumpakärnor
|
1 dl |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
|
Flingsalt
|
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
564 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,7 g |
| Protein: | 17,9 % | 24,9 g |
| Fett: | 61,8 % | 39,4 g |
| Kolhydrater: | 20,2 % | 28,1 g |