Nachos i ugn
40 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Nachos i ugn är ett smarrigt sätt att avnjuta tacos på. Tortillachips i botten, på med tacofärs och ost. Gratinera tills osten smält. Toppa sedan nachosplåten med dina tacosfavoriter. Vi toppar med sval gräddfil, tomatsalsa, rödlök, jalapeños och färsk koriander.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Nötfärs
|
500 g |
---|---|
Arla Köket® Smör- & rapsolja
|
2 msk |
Taco kryddmix
|
1 påse |
Vatten
|
1 dl |
Nachochips
|
ca 180 g |
Arla Köket® Riven ost texmex
|
150 g |
Till servering:
Rödlök
|
1 |
---|---|
Färsk grön jalapeño
|
1 |
Arla Ko® Gräddfil
|
3 dl |
Tomatsalsa
|
1 burk |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Lime
|
1 |
Inkluderad
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per portion exkl. nachos
Energi:
916 kcal
Näringsvärden per portion exkl. nachos | |
---|---|
Protein: | 48 g |
Fett: | 50 g |
Kolhydrater: | 69 g |
Serveringsförslag:

