898 kcal
Fiber: | 5,5 g |
Protein: | 44,9 g |
Kolhydrater: | 55,2 g |
Fett: | 53,4 g |
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
4 |
Morötter
|
2 |
Blekselleri
|
2 stjälkar |
Champinjoner
|
100 g |
2 msk | |
Tärnat bacon
|
140 g |
Tomatpuré
|
2 msk |
Blandfärs
|
250 g |
Rödvin, t ex matlagningsvin
|
1 dl |
Krossade tomater
|
400 g |
Vatten
|
4 dl |
Oxfond
|
2 msk |
Lagerblad
|
2 |
Torkad oregano
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
25 g | |
Vetemjöl
|
2 msk |
5 dl | |
Taleggio
|
150 g |
Färskriven muskotnöt
|
1 krm |
Salt
|
1 tsk |
Lasagneplattor
|
9 |
---|---|
100 g |