Kalvfärsburgare med rosmarin och cheddar

Kalvfärsburgare med rosmarin och cheddar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Enkla och lyxiga hamburgare på kalvfärs som får smak av rosmarin och cheddar. Kalvfärsen kan du byta ut mot vanlig nötfärs, men biffarna blir då lite grövre.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 tomater
  • 1 silverlök
  • 4 blad krispsallad
  • 4 hamburgerbröd

Gör så här:

Gör så här:

Börja med tillbehören. Skiva tomaterna tunt. Skala och skiva silverlöken. Dela hamburgerbröden, rosta snittytan. Blanda färsen med rosmarin. Forma 4 hamburgare av färsen. Salta och stek dem i smör, ca 3 min på varje sida. Lägg en ostskiva på varje hamburgare. Fördela alla ingredienserna på hamburgerbröden.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 515 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem