Kalvfärsburgare med rosmarin och cheddar

Kalvfärsburgare med rosmarin och cheddar

Betyg

(1 st)

Enkla och lyxiga hamburgare på kalvfärs som får smak av rosmarin och cheddar. Kalvfärsen kan du byta ut mot vanlig nötfärs, men biffarna blir då lite grövre.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 tomater
  • 1 silverlök
  • 4 blad krispsallad
  • 4 hamburgerbröd

Gör så här:

Gör så här:

Börja med tillbehören. Skiva tomaterna tunt. Skala och skiva silverlöken. Dela hamburgerbröden, rosta snittytan. Blanda färsen med rosmarin. Forma 4 hamburgare av färsen. Salta och stek dem i smör, ca 3 min på varje sida. Lägg en ostskiva på varje hamburgare. Fördela alla ingredienserna på hamburgerbröden.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 515 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem