Jordgubbsswiss i strut

15 min Efterrätt
Jordgubbsswiss i strut

Sätt en strut i handen och fyll den med svalkande glass, fluffig grädde, söta maränger och solmogna jordgubbar. Det blir en uppskattad avslutning på middagen eller på barnkalaset.

Ingredienser

Jordgubbar
250 g
1½ dl
Vaniljglass
4 dl
Smulade maräng
100 g
Glasstrutar
4

Gör så här

  • Rensa och mixa hälften av jordgubbarna släta. Halvera resten. Vispa grädden. Skeda upp glassen.
  • Varva, vispad grädde, glass, mixade jordgubbar och smulad maräng i strutarna. Toppa med jordgubbar och servera genast.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

370 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 4 g
Kolhydrater: 51 g
Fett: 17 g
https://www.arla.se/recept/jordgubbsswiss-i-strut/