Havrebollar

Havrebollar

Betyg

(86 st)

Havrebollar rullade i färgglatt strössel - lika gott för liten som för stor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

Garnering:

  • ca 1 dl strössel

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop smör och socker. Tillsätt kakao, vaniljsocker, havregryn och juice. Blanda väl. Häll upp strössel på en tallrik. Forma chokladmassan till bollar. Rulla runt dem i strösslet. Förvara chokladbollarna svalt i burk med lock.

Tips:

Tips på smak för stora: Byt ut vaniljsocker och juice mot 1/2 tsk kanel och 2 msk starkt, kallt kaffe eller 1 msk apelsinlikör. Rulla dem i ca 50 g finhackad rostad mandel.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem