Havrebollar

Havrebollar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(88 st)

Havrebollar rullade i färgglatt strössel - lika gott för liten som för stor.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

Garnering:

  • ca 1 dl strössel

Gör så här

Gör så här

Rör ihop smör och socker. Tillsätt kakao, vaniljsocker, havregryn och juice. Blanda väl. Häll upp strössel på en tallrik. Forma chokladmassan till bollar. Rulla runt dem i strösslet. Förvara chokladbollarna svalt i burk med lock.

Tips:

Tips på smak för stora: Byt ut vaniljsocker och juice mot 1/2 tsk kanel och 2 msk starkt, kallt kaffe eller 1 msk apelsinlikör. Rulla dem i ca 50 g finhackad rostad mandel.

Skriv ut

Källa: