Hamburgare i airfryer

20 min Snabbmat
Hamburgare i airfryer

Hamburgare i airfryer blir saftiga med fin stekyta, samtidigt som de är enkla att laga utan stekpanna eller grill. Fyll dem med jalapeño, smält cheddar, krispsallad, tomat, rödlök och toppa med krämig Arla Köket® Dipp Ranch för en smakrik och fräsch burgarupplevelse.

Nytt

Ingredienser

Högrevsfärs
500 g
Salt
1 tsk
Nymalen svartpeppar
2 krm
Worcestershiresås
1 msk
4 skivor

Till servering:

Krispsallad
4 blad
Tomater
2
Liten rödlök
1
Morot
500 g
Hamburgerbröd
4
Dijonsenap
1 msk
2 dl
Skivad inlagd jalapeño
4 msk
Hackad bladpersilja
4 msk

Gör så här

  • Krydda färsen med salt, peppar och worcestershiresås. Dela färsen i 4 lika stora bitar och forma till jämntjocka burgare.
  • Lägg burgarna i airfryerns korg i ett jämnt lager, så att de inte ligger på varandra. Tillaga på 180° i 8 min.
  • Vänd på burgarna och lägg en skiva ost på varje burgare. Tillaga ytterligare 4 min.
  • Skölj salladsbladen. Skiva tomaterna. Skala och skiva rödlöken. Skala och skär morötterna i stavar.
  • Fyll hamburgerbröden med dijonsenap, dipp, sallad, tomat, lök, ostburgare, jalapeño och persilja. Servera med morotsstavar.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

710 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 6,8 g
Protein: 23,9 % 41,8 g
Fett: 44 % 35,3 g
Kolhydrater: 32,1 % 56 g
https://www.arla.se/recept/hamburgare-i-airfryer/