Hamburgare i airfryer
20 min
Snabbmat
•
Hamburgare i airfryer blir saftiga med fin stekyta, samtidigt som de är enkla att laga utan stekpanna eller grill. Fyll dem med jalapeño, smält cheddar, krispsallad, tomat, rödlök och toppa med krämig Arla Köket® Dipp Ranch för en smakrik och fräsch burgarupplevelse.
Nytt
Ingredienser
|
Högrevsfärs
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
|
Worcestershiresås
|
1 msk |
| 4 skivor |
Till servering:
|
Krispsallad
|
4 blad |
|---|---|
|
Tomater
|
2 |
|
Liten rödlök
|
1 |
|
Morot
|
500 g |
|
Hamburgerbröd
|
4 |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
| 2 dl | |
|
Skivad inlagd jalapeño
|
4 msk |
|
Hackad bladpersilja
|
4 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
710 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,8 g |
| Protein: | 23,9 % | 41,8 g |
| Fett: | 44 % | 35,3 g |
| Kolhydrater: | 32,1 % | 56 g |