Gulaschsoppa med gremolata
15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Snabb och enkel variant av gulasch, som är en ungersk köttsoppa. Här serverad med pasta och gremolata - en fräsch och god blandning av persilja, vitlök och citronskal.
Ingredienser
|
Kelda® Gulaschsoppa
|
5 dl |
|---|---|
|
Pasta, gärna fullkorn
|
200 g |
|
Finhackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Finhackad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Citron
|
rivet skal av ½ |
| ½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
565 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 15,5 % | 21,6 g |
| Fett: | 18,8 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 65,7 % | 91,3 g |