Gulaschsoppa med gremolata

15 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Gulaschsoppa med gremolata

Snabb och enkel variant av gulasch, som är en ungersk köttsoppa. Här serverad med pasta och gremolata - en fräsch och god blandning av persilja, vitlök och citronskal.

Ingredienser

Kelda® Gulaschsoppa
5 dl
Pasta t ex penne
200 g
Finhackad färsk persilja
½ dl
Finhackad vitlöksklyfta
1
Citron
rivet skal av ½
½ dl

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Blanda persilja, vitlök och citronskal till en gremolata.
  • Värm soppan under omrörning i en kastrull. Lägg i den kokta pastan.
  • Servera med gremolatan, en klick gräddfil och gärna bröd.
Klart!

Näringsvärden, per portion inklusive bröd

Energi:

670 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 24 g
Kolhydrater: 105 g
Fett: 15 g
https://www.arla.se/recept/gulaschsoppa-med-gremolata/