Gulaschsoppa
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Ungersk gulaschsoppa är en mustig och härlig köttsoppa med kryddiga korvar. I det här receptet använder vi köttfärs istället. Gulaschsoppa är enkelt att göra och gott värmande när det är lite kyligt ute. Servera gulaschsoppa med en klick vitlöksröra och ett gott bröd.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
Köttfärs
|
300 g |
---|---|
Chorizo
|
1 |
Gula lökar
|
2 |
Paprikor i olika färger
|
3 |
Svenskt Smör från Arla®
|
|
Tomatpuré
|
½ dl |
Kummin
|
1 tsk |
Köttbuljong
|
1 liter |
Röra:
Arla Köket® Lätt crème fraiche
|
2 dl |
---|---|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Hacka och frys in örter som ledsnat eller laga en pesto av dem.
Näringsvärden, per port
Energi:
385 kcal
Näringsvärden per port | |
---|---|
Protein: | 21 g |
Fett: | 27 g |
Kolhydrater: | 13 g |

