Glöggröra

15 min Tillbehör
Glöggröra

Julig röra att dippa äppelklyftor och knäckebröd i.

Ingredienser

Mandel
½ dl
250 g
Lättglögg
2 msk
Salt
2 krm
Apelsin, rivet skal
½
Russin
½ dl

Gör så här

  • Skålla och skala mandeln. Hacka den grovt. Rosta mandeln i en torr, varm stekpanna tills den får färg.
  • Blanda kvarg, glögg, mandel, salt, apelsinskal och russin.
  • Servera med bitar av tunt knäckebröd och äppelklyftor.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per dl

Energi:

232 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per dl
Fiber: - 3 g
Protein: 18,7 % 10,7 g
Fett: 54 % 14,2 g
Kolhydrater: 24,8 % 14,2 g
https://www.arla.se/recept/gloggrora/