Glasstårta med rabarbersmak
4 tim
•
Arbetstid: 30 min
Dessert
•
Glasstårta med frasig, söt botten och friskt inre. Tårtan passar för alla tillfällen och kan, vackert dekorerad, trona på vilket festbord som helst!
Ingredienser
|
Konc rabarbersaft
|
¾ dl |
|---|---|
|
Rabarber i bitar
|
3 dl |
| 3 dl | |
|
Florsocker
|
1 dl |
| 500 g | |
|
Marängbottnar
|
2 |
Till garnering:
|
Vit choklad
|
50 g |
|---|---|
|
Obesprutade rosenblad
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
325 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g |
| Protein: | 7,8 % | 6,2 g |
| Fett: | 51,7 % | 19 g |
| Kolhydrater: | 40,5 % | 32,4 g |