Fisk med varm tomatsallad

Fisk med varm tomatsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Enklare kan det knappast bli. Bara att steka fisken och hälla över en tomatsallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sallad:

  • 1 rödlök
  • 3 tomater
  • 3 msk olja
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar
  • färsk basilika

Gör så här:

Gör så här:

Skala, dela och skiva löken tunt till salladen. Skär tomaterna i bitar. Blanda olja och vinäger i en skål. Lägg i lök och tomater. Krydda med svartpeppar och strimlad basilika eller persilja. Skär fisken i bitar. Stek dem i smör ca 1 min på varje sida i en stekpanna och krydda med salt. Häll tomatsalladen över fisken och låta allt koka ihop ca 2 min.

Tips:

Basilikan kan bytas ut mot persilja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem