Crostini med blåmögelost och päron
Nytt

Crostini med blåmögelost och päron

Upplev en härlig blandning av smaker och texturer i våra crostini med blåmögelost och päron, toppade med en skvätt honung och pekannötter. Ett perfekt inslag på alla slags festligheter.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/crostini-med-blamogelost-och-paron/

Gör så här

  • Värm ugnen till 180°.
  • Lägg ut brödskivorna på en plåt. Ringla över lite olivolja och rosta bröden tills de fått fin färg, 5-10 min.
  • Skär osten i tjocka skivor. Skär päron i tunna skivor, gärna med en mandolin eller osthyvel.
  • Fördela ost, päron och nötter på brödskivorna.
  • Ringla över lite honung och garnera med oxalis.
  • Servera crostino direkt!.
Klart!
Energi:

218 kcal

Fiber: 1,7 g
Protein: 4,3 g
Kolhydrater: 14,6 g
Fett: 16 g

Ingredienser

150 g
Baguette
8 skivor
Olivolja
2 msk
Päron
1
Pekannötter
50 g
Flytande honung
2 msk
Oxalis