Cheesecake med hallon

Cheesecake med hallon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(229 st)

Underbart god cheesecake med en fyllning av ägg och kvarg med smak av hallon. Denna cheesecake går snabbt och enkelt att svänga ihop till oväntade gäster.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Hacka samman kex och smör i en matberedare. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. Rör samman kvarg och äggulor till en jämn smet. Bred ut smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa: