Hamburgare med tryffelost, rödlöksmarmelad och bacon
1 tim
Huvudrätt
•
Hamburgare på högrevsfärs som toppas med sötsyrlig rödlöksmarmelad. Stekt, knaprigt bacon och vitmögelost som mjuknar när de läggs på de varma hamburgarna resulterar i en fantastisk smakkombination.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
680 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 35 g |
Kolhydrater: | 47 g |
Fett: | 38 g |
Ingredienser
Nötfärs
|
500 g |
---|---|
Olivolja
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Rödlöksmarmelad:
Rödlökar
|
2 |
---|---|
Strösocker
|
2 msk |
Honung
|
2 msk |
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
Rödvin
|
2 msk |
Salt
|
1 krm |
Bacon
|
4 skivor |
---|---|
150 g |
Tillbehör:
Hamburgerbröd
|
4 |
---|---|
Romansallad
|