Blue cheese sallad
20 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Grillad romansallad med krispiga krutonger, bacon och persilja toppad med en ädelostkräm. Passar alldeles utmärkt att servera som ensamrätt, eller som tillbehör till kött eller kyckling. Ädelostkrämen behöver du bara värma för att sedan ringla över salladen.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Romansallad eller cosmopolitansallad
|
2 |
---|---|
Tärnat bacon
|
140 g |
170 g | |
Krutonger
|
2 dl |
Hackad bladpersilja
|
25 g |
Flingsalt
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
264 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Kolhydrater: | 11 g |
Fett: | 18 g |

