Birchermüsli

Birchermüsli

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Denna müsli ingår i en typisk frukost i Schweiz. Det är som en kall, syrlig gröt, både nyttig och mättande. Det bästa är att den görs på kvällen, står i kylen under natten. och är klar på morgonen. Därför kallas den även för overnight oatmeal eller "övernatten-gröt".

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g torkade aprikoser
  • 3 dl Arla® mild yoghurt naturell
  • 1 dl apelsinjuice
  • 1 dl ljusa russin
  • 1 dl havregryn
  • 2 msk linfrön
  • ½ tsk malen kanel

Till servering:

  • Arla® mild yoghurt naturell
  • frukter i bitar

Gör så här:

Gör så här:

Strimla aprikoserna. Blanda alla ingredienser väl i en bunke. Täck med plastfolie och ställ kallt över natten. Servera med yoghurt och frukt.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 190 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem