Bifftartar med sojasvamp och brynt smörmajonnäs
1 tim
•
Arbetstid: 1 tim
Förrätt
•
Rått supergott i det här perfekta giftermålet mellan biff och brynt smör
Ingredienser
|
Ryggbiff
|
250 g |
|---|---|
| 100 g | |
|
Rapsolja
|
½ dl |
|
Shiitakesvampar
|
10 |
|
Strösocker
|
2 msk |
|
Japansk soja
|
4 msk |
|
Ättiksprit 12%
|
2 msk |
|
Bananschalottenlök
|
1 |
|
Äggula
|
1 |
|
Vinäger
|
1 tsk |
|
Salt och peppar
|
|
|
Smörgåskrasse
|
1 ask |
|
Potatischips, saltade
|
20 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
100 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,4 g |
| Protein: | 14,2 % | 3,5 g |
| Fett: | 70,8 % | 8 g |
| Kolhydrater: | 15 % | 3,7 g |