Avokadoyoghurtglass med dadelströ, pistagenötter och persilja
4 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Dessert
•
Matig och mättande yoghurtglass med avokado och banan. Toppa med det söta och knapriga strösslet och njut!
Ingredienser
|
Mogna bananer
|
2 |
|---|---|
|
Mogna avokados
|
2 |
| 2 dl | |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Spirulinapulver
|
1 tsk |
|
Dadlar
|
4 |
|---|---|
|
Pistagenötter
|
2 msk |
|
Bladpersilja
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
298 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,1 g |
| Protein: | 12,1 % | 8,9 g |
| Fett: | 43,6 % | 14,7 g |
| Kolhydrater: | 44,3 % | 32,5 g |