Ansjovisröra

10 min
Arbetstid: 10 min
Buffé Förrätt Lunch Tillbehör
Ansjovisröra

Ett recept på en läcker röra med ansjovis, kaviar och kvarg. Det är gott att klicka ansjovisröra på ägghalvor eller små brödbitar som tilltugg eller plockmat.

Ingredienser

Ansjovisfilé
125 g
250 g
Orökt kaviar
2 msk
Hackad färsk gräslök
1 dl

Gör så här

  • Låt ansjovisen rinna av.
  • Hacka ansjovisen och blanda med kvarg, kaviar och gräslök.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

171 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,1 g
Protein: 26,8 % 11,3 g
Fett: 54,7 % 10,6 g
Kolhydrater: 18,5 % 7,8 g
https://www.arla.se/recept/ansjovisrora/