 
    Castello® Kata hårdost 200g
Castello® Kata är gjord på svensk mjölk och har lagrats i 12 månader. Den har en gräddig och rik arom och djupa smaker som spänner över hela smakregistret. Från en frisk fruktighet med viss sälta, till en snäll beska och tydliga toner av smörkola i den långa eftersmaken. Utöver att vara ett fantastiskt pålägg på smörgåsen är Kata även perfekt på ostbrickan, där du kan servera den med en syrlig äppelkompott, kex eller flytande honung med timjan. I glaset häller du med fördel upp en IPA, ett lättare rött, som Cabernet Sauvignon eller Syrah, eller varför inte lite grönt te? En oväntad smakkompis för den djärve är en kopp kaffe med mjölk eller grädde, eller en rökig whisky. Vällagrad hårdost kan även med fördel användas i matlagning.
Relaterade recept
Relaterade produkter
Artiklar
 
    Castello Creamy White – gudomligt krämig, i matlagning och på ostbrickan
 
    Castello Marquis – en dansk mjukis med säregen doft
 
    Havarti – lär känna Danmarks ostfavorit
 
    Kan man frysa ost? Ja, så här lyckas du
 
    Lyckas med ostbrickan – ostarna, tillbehören och recepten
 
    Ostens historia – från stenåldern till Gustav Vasa
 
    Till frukost, mellis och middag – så gör du din dag härligt ”ostig” och näringsrik
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)