Smörgås med rucola- och pestofärskost, blandade tomater och basilika

Smörgås med rucola- och pestofärskost, blandade tomater och basilika

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

10 min

Enkel och matig macka full med vitaminrika tomater och smakrik färskost med pesto. Brödet får extra smak när det rostas och är också ett smart sätt att ge nytt liv till bröd som blivit lite torrt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skivor surdegsbröd
  • 40 g Arla® färskost ruccolapesto
  • 3 tomater, gärna olika färger
  • salt och svartpeppar

Till garnering:

  • färsk basilika
  • 1 tsk olivolja

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Rosta brödet och bred på ett lager färskost. Skiva tomaterna och lägg på smörgåsarna. Toppa med basilika och olja. Salta och peppra efter smak.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 195 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Andra goda förslag