Smördegssnittar med ädelost
30 min
Buffé
Förrätt
•
Dessa smördegssnittar med ädelost, valnötter, päron och färsk timjan är försvinnande goda. Servera snittarna när de fortfarande är lite varma. En förträfflig start på en härlig fest eller middag!
Ingredienser
|
Kyld smördeg
|
250 g |
|---|---|
|
Päron
|
1 |
|
Färsk timjan
|
2 kvistar |
| 140 g |
Topping:
|
Rostade valnötter eller pekannöt
|
1 dl |
|---|---|
|
Flytande honung
|
3 msk |
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Färsk timjan eller rosmarin
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
273 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 8,5 % | 5,7 g |
| Fett: | 62,9 % | 19,4 g |
| Kolhydrater: | 28,6 % | 19,2 g |