Ostdipp med rotfruktsstavar

Ostdipp med rotfruktsstavar

Betyg

(0 st)

En dipp kan gästerna bjudas på direkt när de kommer till festen. Ostdippen kan stå färdig och rotfruktsstavarna kan ligga i en skål med vatten i kylen fram till serveringen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 port

Rotfruktsstavar

  • 2 rättikor
  • 3 gula morötter
  • 2 morötter
  • 2 stjälkar blekselleri
  • ½ fänkål

Gör så här:

Gör så här:

Riv osten och blanda med gräddfil, dill och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen fram till servering. Skala rättika och morötter och skär dem i stavar. Ansa och skär selleri och fänkål i stavar. Lägg stavarna i iskallt vatten och ställ även dem i kylen fram till servering. Låt stavarna rinna av och servera tillsammans med dippsåsen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem