Ostdipp med rotfruktsstavar
15 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
En dipp kan gästerna bjudas på direkt när de kommer till festen. Ostdippen kan stå färdig och rotfruktsstavarna kan ligga i en skål med vatten i kylen fram till serveringen.
Ingredienser
| 150 g | |
| 5 dl | |
|
Hackad färsk dill
|
½ dl |
|
Salt och peppar
|
|
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Rotfruktsstavar
|
Rättikor
|
2 |
|---|---|
|
Gula morötter
|
3 |
|
Morötter
|
2 |
|
Blekselleri
|
2 stjälkar |
|
Fänkål
|
½ |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
144 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,3 g |
| Protein: | 18,9 % | 6,7 g |
| Fett: | 63,7 % | 10,4 g |
| Kolhydrater: | 17,4 % | 6,2 g |