Mjölkchokladdipp

Mjölkchokladdipp

Betyg

(0 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Hacka chokladen och lägg i en bunke. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Tillsätt yoghurten och rör till en slät smet. Häll i en skål och ställ i kyl minst 30 min. Skär sockerkakan i stavar och stek dem gyllenbruna i smör. Dela och kärna ur päronet. Skär i klyftor. Dela jordgubbarna på hälften. Servera med dippen.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 49 g
  • Fett: 29 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem