Mjölkchokladdipp
•
En läcker dipp att servera till färska bär, frukt och smörstekt sockerkaka. Smält mjölkchoklad och blanda med yoghurten till en slät smet. Häll i en skål och ställ i kyl minst 30 min.
Ingredienser
|
Mjölkchoklad
|
150 g |
|---|---|
| 2 dl |
|
Sockerkaka
|
4 bitar |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Päron
|
1 |
|
Jordgubbar
|
200 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
546 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,6 g |
| Protein: | 5,5 % | 7,4 g |
| Fett: | 51,2 % | 31,6 g |
| Kolhydrater: | 43,3 % | 58,1 g |