Lax- och avokadomacka

Lax- och avokadomacka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Ett gott, riktigt sprött tunnbröd förvandlas snabbt till en hälsomacka med färskost, skivad avokado, smulad lax och krispigt grönt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 hårt tunnbröd
  • 1 dl Arla® färskost naturell med kvarg
  • 50 g varmrökt lax
  • 1 avokado
  • ½ ask krasse
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar

Gör så här

Gör så här

Bred färskosten på tunnbröden. Fördela laxen på hälften av tunnbröden. Dela, kärna ur och skiva avokadon. Fördela avokadon på laxen. Toppa med krasse, salta och peppra. Lägg de andra tunnbröden på toppen

Näringsvärden, per port

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag