Hallonyoghurtglass på pinne
6 tim
•
Arbetstid: 20 min
•
Friska glasspinnar på yoghurtglass med färska hallon och matyoghurt. Glykossirap i smeten gör glassen mjuk och krämig.
Ingredienser
| 2 dl | |
|
Glykossirap
|
1½ dl |
|
Vaniljpulver
|
2 krm |
|
Äggulor
|
4 |
|
Florsocker
|
1½ dl |
|
Hallon
|
2 dl |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Smaksätt med rivet skal och saft av 1 lime.
Näringsvärden, per st
Energi:
181 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 4 % | 1,8 g |
| Fett: | 44,9 % | 9,2 g |
| Kolhydrater: | 51,1 % | 22,8 g |