Grillad sallad med avokado och vitost

Grillad sallad med avokado och vitost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

30 min

Att grilla salladen är ett enkelt sätt att höja smakerna flera nivåer. Den grillas bara en kort stund, så att man får in rökigheten men ändå bibehåller krispet. Jättegott och enkelt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Dressing:

  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, saften från
  • ½ apelsin, saften från
  • ½ tsk malen spiskummin
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till dressingen i en skål.
  2. Hetta upp en grillpanna. Dela salladen på längden och pensla snittytan med lite olivolja. Grilla snittytan ca 1 min. Låt svalna.
  3. Skiva avokadon och rödlöken. Blanda med granatäpplekärnor och mynta i en skål.
  4. Fördela avokadosalladen på tallrikar och lägg på gemsalladen. Toppa med vitost och ringla över dressingen. Servera genast.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Andra goda förslag