Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Grekisk kaviardipp med rödlök
Grekisk kaviardipp med rödlök
10 min
•
Se kommentarer
En variant av den grekiska romröran taramosalata. Röd stenbitsrom passar bra till den milda yoghurtens gräddiga smak.
Andra liknande recept
20 min
Tzatziki
(111)
35 min
Varm kronärtskocksdipp
(1)
15 min
Löjromschips
(5)
10 min
Rhode island-dressing
(23)
Budget
15 min
Prinskorv med ingefärspäron och dipp
(24)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala och finhacka löken.
Blanda ihop alla ingredienser till dippen. Ställ i kyl.
Klart!
Ingredienser
Arla Köket® grekisk yoghurt 10%
4 dl
Rödlök
1
Röd stenbitsrom
75 g
Hackad färsk persilja
½ dl
Andra liknande recept
20 min
Tzatziki
(111)
35 min
Varm kronärtskocksdipp
(1)
15 min
Löjromschips
(5)
10 min
Rhode island-dressing
(23)
Budget
15 min
Prinskorv med ingefärspäron och dipp
(24)
40 min
Klyftpotatis i ugn med vitlöksdipp
(26)
10 min
Hot dip
(2)
10 min
Tartarsås
(11)
Budget
10 min
Fetaoströra
(7)
10 min
Tryffelmajonnäs
(1)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum