Grekisk kaviardipp med rödlök
                                
                                     10 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    En variant av den grekiska romröran taramosalata. Röd stenbitsrom passar bra till den milda yoghurtens gräddiga smak.
Ingredienser
| 4 dl | |
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Röd stenbitsrom
                                            
                                     | 75 g | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk persilja
                                            
                                     | ½ dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
145 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g | 
| Protein: | 18,3 % | 6,5 g | 
| Fett: | 65,4 % | 10,7 g | 
| Kolhydrater: | 16,3 % | 5,8 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp)