Gnocchi med tomatsås och broccoli
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Gnocchi i tomatsås - en supersnabb variant på den italienska klassikern. Det här receptet gör du på ett kick! Var noga när du kokar både broccolin och gnocchin så de blir al dente. Toppa gnocchin med salvia och servera. Om du har extra tid är det inte alls svårt att göra egen gnocchi.
Ingredienser
Broccoli
|
250 g |
---|---|
Potatisgnocchi
|
500 g |
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
Svartpeppar
|
2 krm |
150 g | |
Hackad färsk salvia
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
346 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 19,1 % | 16,3 g |
Fett: | 21 % | 8,2 g |
Kolhydrater: | 59,9 % | 51 g |

