Filbunke

Filbunke

Betyg

(20 st)

Laga egen filbunke som på farmors tid. Den håller sig i kylen ca 3 dygn.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Hetta upp mjölken till 90° i en kastrull. Den får inte koka. Låt svalna till rumstemperatur. Rör i filmjölken. Häll upp i 6 portionsskålar. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur 1 dygn. Ställ in i kyl och låt den bli kall innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 120 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem