Arla® Cultura® Kefir naturell 1000 g

Arla® Cultura® Kefir naturell 1000 g

Arla Cultura® Kefir fermenteras med kulturer karakteristiska för kefir och innehåller 13 olika levande mjölksyrabakterier och jäst. Den är även en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. Toppa kefiren med färska bär, nötter eller njut som den är. Gjord på 100% svensk mjölk från Arlagårdar.

Näringsdeklaration

Ingredienser

MJÖLK, syrningskultur, jäst, D-vitamin, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad.

Allergener

Innehåller: mjölk

Näringsvärde

Energi
pr. 100 g 228 kJ / 54 kcal
Fett
pr. 100 g 2,5 gram
varav mättat fett
pr. 100 g 1,6 gram
Kolhydrat
pr. 100 g 3,7 gram
varav sockerarter
pr. 100 g 3,7 gram
Protein
pr. 100 g 3,5 gram
Salt
pr. 100 g 0,09 gram
Vitamin D
pr. 100 g 1 mcg
*RI-värde 20%
Kalcium
pr. 100 g 123 mg
*RI-värde 15%
Fosfor
pr. 100 g 138 mg
*RI-värde 20%
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring

Förvaringstemperatur

Förvaras vid högst: 8°C

Hållbarhet

28

Återvinning

Förpackningen sorteras som pappersförpackning.

Producerat

Sverige

Artikelnummer

583010 6x1000 g

Streckkod

7310865890078

Vikt/volym

1000 g