Arla® Cultura® Kefir naturell 1000 g
Arla Cultura® Kefir fermenteras med kulturer karakteristiska för kefir och innehåller 13 olika levande mjölksyrabakterier och jäst. Den är även en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. Toppa kefiren med färska bär, nötter eller njut som den är. Gjord på 100% svensk mjölk från Arlagårdar.
Näringsdeklaration
Ingredienser
MJÖLK, syrningskultur, jäst, D-vitamin, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad.
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
228 kJ / 54 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
2,5 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
1,6 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
3,7 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
3,7 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,5 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,09 gram
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
1 mcg
*RI-värde
20%
|
|
Kalcium
pr. 100 g
123 mg
*RI-värde
15%
|
|
Fosfor
pr. 100 g
138 mg
*RI-värde
20%
|
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
28
Återvinning
Förpackningen sorteras som pappersförpackning.
Producerat
Sverige
Artikelnummer
583010 6x1000 g
Streckkod
7310865890078
Vikt/volym
1000 g