Tryffelost med fikon, valnötter och apelsinhonung

Tryffelost med fikon, valnötter och apelsinhonung

Betyg

(2 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 port

  • 5 färska fikon
  • 200 g valnötter

Apelsinhonung

  • 1 dl flytande honung
  • rivet skal av 1 apelsin

Gör så här:

Gör så här:

Skär fikonen i klyftor. Rosta valnötterna i en torr varm stekpanna tills de fått lite färg. Låt de svalna. Blanda honung med apelsinskal. Servera osten med fikon, valnötter och apelsinhonung.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 396 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem