Tryffelost med fikon, valnötter och apelsinhonung

Tryffelost med fikon, valnötter och apelsinhonung

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 8 port

  • 5 färska färska fikon
  • 200 g valnötter

Apelsinhonung

  • 1 dl flytande honung
  • rivet skal av 1 apelsin

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär fikonen i klyftor. Rosta valnötterna i en torr varm stekpanna tills de fått lite färg. Låt de svalna. Blanda honung med apelsinskal. Servera osten med fikon, valnötter och apelsinhonung.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 396 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag