Salta marsipanchips

Salta marsipanchips

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(38 st)

Sötsalta mandelchips gör du enkelt genom att hyvla mandelmassa. Strö chili och salt på chipsen innan de gräddas. Passar perfekt på en ostbricka tillsammans med grönmögelost och vällagrad hårdost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 60 st

  • 200 g mandelmassa
  • 1 äggvita
  • 1 msk flingsalt
  • ½ msk chiliflakes

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Hyvla mandelmassan i tunna skivor med en osthyvel. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med äggvita och strö på salt och chiliflakes. Grädda i mitten av ugnen ca 8 min.

Tips:

Servera marmeladen till Kvibille® ädel och en långlagrad och smakrik hårdost som Kvibille® Svecia.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 15 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 1 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag