Rostade skinkcrisp

Rostade skinkcrisp

Betyg

(1 st)

Krispigt tillbehör på lufttorkad skinka och brödkrutonger med smak av fänkål. Underbart gott till ostbricka, sallader eller som piffig kryddning till andra rätter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g lufttorkad skinka
  • 150 g surdegsbröd
  • ½ tsk hela fänkålsfrön
  • 1½ msk rapsolja

Gör så här:

Gör så här:

Skär skinkan i ½ -1 cm breda strimlor. Kantskär och dela brödet i 1 cm stora bitar. Hetta upp oljan i en panna. Lägg i skinkan och rosta den under omrörning tills den blir spröd. Tillsätt bröd och fänkål och rosta tills brödet blivit krispigt.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 205 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem