Morotsfrallor
1 tim 10 min
Buffé
Frukost
Mellanmål
Frysbar
•
&format=webp)
Lättbakade morotsfrallor bakade med KESO® Cottage cheese, grahamsmjöl och vetemjöl. De blir vackra i färgen och fröna gör frallorna härligt knapriga. Dessa morotsfrallor är perfekta att bjuda på till frukost, på utflykten eller att ställa fram på buffén!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Jäst
|
50 g |
---|---|
5 dl | |
Finriven morot
|
4 dl |
2 msk | |
250 g | |
Salt
|
2 tsk |
Grahamsmjöl
|
4 dl |
Vetemjöl
|
ca 12 dl |
Ägg
|
1 |
---|---|
Kallt vatten
|
2 msk |
Solrosfrön
|
ca 1 dl |
Pumpakärnor
|
ca 1 dl |
Gör så här

